Vilka är vi

Kechiq är en Concept Boutique specialiserad på klockbranschen, som tillägnas allmänheten och handelsansvariga.

Klockmarknadsplatsen

På vår portal kan du genomföra köp genom att välja mellan över 60 000 klockor av olika märken och prisklasser. Produkterna som finns till försäljning är både från nya kollektioner och från outlets, därför kan de säljas både till listpriset och med större rabatter.

Klockmarknadsplatsen

Det bästa priset för dig

Våra partners är tillverkare, grossister, outlets och auktoriserade distributörer. Produktpriserna uppdateras automatiskt baserat på erbjudanden från våra konkurrenter, så att kunden kan köpa produkten till de bästa villkoren, samtidigt som de respekterar de prispolicyer som åläggs av våra partners.

Det bästa priset för dig

Snabb och världsomspännande leverans

Vår interna logistikavdelning kan erbjuda en snabb och professionell tjänst: varje dag utsätter de produkterna för strikta kvalitetskontroller, packar varorna noggrant och skickar dem över hela världen. Kechiq skickar endast genom de bästa kurirerna så som FedEx, världsledande inom transporter, som garanterar ett totalt försäkringsskydd på de varor som skickas.

Försändelser levereras vanligtvis inom 24 timmar i Europa, 48 timmar i Amerika och inom 72 timmar i resten av världen.

Snabb och världsomspännande leverans

Våra garantier

Produkterna som säljs på Kechiq har två års garanti. De har garantibevis, originalförpackning och är föremål för strikta kvalitetskontroller. De är nya, autentiska och inte föremål för förfalskning.

Du har 100 dagar på dig att returnera produkten kostnadsfritt och utan extra fraktkostnader. Vår kvalificerade personal står alltid till ditt förfogande för att vägleda dig i dina köp och ge dig de bästa råden om de senaste trenderna och stilarna.

Våra garantier

Hur Kechiqs marknadsplats fungerar

Steg 1
Kunderna väljer de produkter som de vill ha och genomför köpet.
Kundens beställning vidarebefordras från Kechiq till dess partners.
Steg 2
Partnerna skickar produkten till Kechiqs logistikcenter.
Produkten genomgår strikta kvalitetskontroller, förpackas noggrant och anförtros åt budfirman.
Produkten levereras till slutkunden via den konstnadsfria expresstjänsten som erbjuds av FedEx.
Steg 3
Kunden har 100 dagar på sig för att returnera produkten kostnadsfritt.

Hej, välkommen! Ange dina uppgifter för att logga in på Kechiq
E-post
Lösenord Hämta
Har du glömt ditt lösenord? Oroa dig inte – ange din e-postadress för att hämta dina inloggningsuppgifter.
E-post
Hej, välkommen! Registrera dig på den bästa klockmarknadsplatsen
Vill du sälja med Kechiq? Registrera dig här
Namn
Efternamn
E-post
Bekräftelse av e-postadress
Lösenord
Plus Glasversicherung
Ett års förlängning av giltigheten utöver den tvååriga lagstadgade garantin.
Garantie Plus 1 Jahr
Presentpaket 'A rose for you' med lila och vitt papper och silverband för att slå in ditt paket självständigt hemma.
Anpassad gravyr
Service för att gravera en personlig text/datum på baksidan av klockan. Möjligheten varierar beroende på klockans märke och modell. Vi förbehåller oss rätten att göra en genomförbarhetskontroll i förväg. Om det inte är möjligt att gravera baksidan av den valda produkten, återbetalas graveringen.
Fullständigt skydd
Glas + 1 års garanti plus försäkring till ett specialpris bara för dig. Glasskydd: Inkluderar reparation av glaset om det går helt sönder under den tvååriga lagstadgade garantiperioden. Inkluderar reparation/utbyte av glas, hämtning och returtransport från servicecentret. Inkluderar inte reparation av repor, flisor eller andra skador som orsakats av att klockan tappats. Garanti Plus: 1 års förlängd garanti utöver den lagstadgade 2-åriga garantin
Behöver du mer information? Fyll i de obligatoriska fälten och skicka din förfrågan, så svarar vi så snart som möjligt.
Namn
Efternamn
Företagsnamn
Telefon
E-post
Ämne
Meddelande
Behöver du mer information? Fyll i de obligatoriska fälten och skicka din förfrågan, så svarar vi så snart som möjligt.
Namn
Efternamn
Företagsnamn
Telefon
E-post
Ämne
Meddelande
Rapportera det hittade felet
Namn: Produktkod: UPC:
Beskriv felet
Delbetalningar och säkra transaktioner
Vi erbjuder möjligheten att betala för köp i bekväma delbetalningar med Scalapay, utan någon ränta. Alla kreditkortstransaktioner garanteras också av PCI- och DSS-standarderna som involverar över 300 säkerhetskontroller.
2 års garanti
Alla produkter som är
Fri retur inom 100 dagar
Du har 100 dagar på dig att returnera produkten kostnadsfritt och utan extra fraktkostnader. Inom 14 kalenderdagar från leverans av produkten kommer återbetalningen att göras på samma betalningsmetod som beställningen behandlades med. Från och med den 15:e dagen kan produkten inte återbetalas, men en kupongkod med samma värde kommer att skickas som kan användas på Kechiq inom 12 månader från utfärdandedatum.
Ny och autentisk produkt
Alla våra produkter är nya, autentiska och inte föremål för förfalskning. Varje produkt åtföljs av garanticertifikat och originalförpackning, och är föremål för strikta kvalitetskontroller innan frakt.
Vi finns i 8 länder
För att säkerställa snabbare och effektivare leveranser finns Kechiq på plats med olika kontor i flera delar av världen.
Verifierad partner
''Verifierad partner'' är en auktoriserad säljare av klockor, i besittning av en vanlig licens, som uppfyller de högsta kvalitetsstandarder som Kechiq kräver för produkter och tjänster. Varför visas inte säljarens namn? Vi visar inte säljarens namn för att undvika kontakter utanför plattformen. Att dina köp är säkra är det viktigaste för Kechiq. Endast genom att handla via Kechiq kan vi ta hand om dina inköp, dina betalningars säkerhet och hantera eventuella tvister med säljaren åt dig, vilket garanterar ett maximalt skydd för dig. När du köper från en verifierad partner
Skickas av Kechiq
Varorna som anges som
Delbetalning
Med Scalapay kan du dela upp betalningen av din klocka i 3 delar, delbetalningen godkänns direkt och du behöver inte betala någon provision.