Frakt och leverans

Frakt och leverans

Leveranstider

Produkterna skickas från olika logistikcentrum; av denna anledning kan hanteringstiderna variera från minst 1 arbetsdag till högst 10 arbetsdagar. Beräknade leveranstider visas i produktbladet, i e-postmeddelandet med orderbekräftelsen och på din kundsida i avsnittet Beställningar.

Leveransmetoder

Alla produkter är noggrant förpackade och skickas med en spårbar och försäkrad tjänst.

Leveranstider

Leveranstiderna varierar beroende på destination. Leveranser i Europa sker i genomsnitt inom 1-2 arbetsdagar, i USA och Australien inom 2-3 arbetsdagar medan i resten av världen inom 2-5 arbetsdagar, exklusive tid för behandling i tullen.

Beställning som ännu inte har levererats

De flesta av våra beställningar kommer alltid fram i tid. Det kan dock hända att det uppstår leveransförseningar orsakade av händelser som inte direkt kan hänföras till Kechiq eller budfirman (t.ex. mycket dåligt väder, kontroller av myndigheterna). Om beställningen inte har kommit fram inom det förväntade datumet måste du omedelbart kontakta Kechiqs kundtjänst.

Våra budfirmor

Kechiqs försändelser anförtros endast till de bästa budfirmorna, bland andra FedEx och UPS, ledande inom expressförsändelser via flyg.

Spåra beställningar

När beställningen har skickats får kunden en e-postbekräftelse från både Kechiq och budfirman som tog hand om försändelsen. E-postmeddelandet kommer att innehålla en länk som kan användas för att självständigt kontrollera försändelsens status. På kundsidan kommer det även att vara möjligt att kontrollera beställningens status och spåra försändelsen när som helst genom att trycka på knappen "SPÅRA FÖRSÄNDELSE".

Länder som Kechiq levererar till

Det är möjligt att köpa produkter över hela världen eftersom Kechiq är en marknadsplats som finns i flera länder (Italien, Frankrike, Tyskland, Storbritannien, Spanien, Australien, USA) och översatt till olika språk (engelska, tyska, spanska, franska, japanska, italienska): på så sätt kan kunden se priset direkt i sin egen valuta och med tullar, tullavgifter och fraktkostnader inkluderade.

Fraktkostnader och importskatter

Om leveranslandet inte är bland de länder där Kechiq finns, kan skatter och tullar tas ut av de lokala myndigheterna, utöver eventuella extra fraktkostnader. Kechiq finns i alla länder i Europeiska unionen, USA och Australien. För mer information, vänligen kontakta vår kundtjänst.
Hittade du inte det du letar efter?
Telefon.+39 0421 1774911
Chatt Whatsapp

Hej, välkommen! Ange dina uppgifter för att logga in på Kechiq
E-post
Lösenord Hämta
Har du glömt ditt lösenord? Oroa dig inte – ange din e-postadress för att hämta dina inloggningsuppgifter.
E-post
Hej, välkommen! Registrera dig på den bästa klockmarknadsplatsen
Vill du sälja med Kechiq? Registrera dig här
Namn
Efternamn
E-post
Bekräftelse av e-postadress
Lösenord
Plus Glasversicherung
Ett års förlängning av giltigheten utöver den tvååriga lagstadgade garantin.
Garantie Plus 1 Jahr
Presentpaket 'A rose for you' med lila och vitt papper och silverband för att slå in ditt paket självständigt hemma.
Anpassad gravyr
Service för att gravera en personlig text/datum på baksidan av klockan. Möjligheten varierar beroende på klockans märke och modell. Vi förbehåller oss rätten att göra en genomförbarhetskontroll i förväg. Om det inte är möjligt att gravera baksidan av den valda produkten, återbetalas graveringen.
Fullständigt skydd
Glas + 1 års garanti plus försäkring till ett specialpris bara för dig. Glasskydd: Inkluderar reparation av glaset om det går helt sönder under den tvååriga lagstadgade garantiperioden. Inkluderar reparation/utbyte av glas, hämtning och returtransport från servicecentret. Inkluderar inte reparation av repor, flisor eller andra skador som orsakats av att klockan tappats. Garanti Plus: 1 års förlängd garanti utöver den lagstadgade 2-åriga garantin
Behöver du mer information? Fyll i de obligatoriska fälten och skicka din förfrågan, så svarar vi så snart som möjligt.
Namn
Efternamn
Företagsnamn
Telefon
E-post
Ämne
Meddelande
Behöver du mer information? Fyll i de obligatoriska fälten och skicka din förfrågan, så svarar vi så snart som möjligt.
Namn
Efternamn
Företagsnamn
Telefon
E-post
Ämne
Meddelande
Rapportera det hittade felet
Namn: Produktkod: UPC:
Beskriv felet
Delbetalningar och säkra transaktioner
Vi erbjuder möjligheten att betala för köp i bekväma delbetalningar med Scalapay, utan någon ränta. Alla kreditkortstransaktioner garanteras också av PCI- och DSS-standarderna som involverar över 300 säkerhetskontroller.
2 års garanti
Alla produkter som är
Fri retur inom 100 dagar
Du har 100 dagar på dig att returnera produkten kostnadsfritt och utan extra fraktkostnader. Inom 14 kalenderdagar från leverans av produkten kommer återbetalningen att göras på samma betalningsmetod som beställningen behandlades med. Från och med den 15:e dagen kan produkten inte återbetalas, men en kupongkod med samma värde kommer att skickas som kan användas på Kechiq inom 12 månader från utfärdandedatum.
Ny och autentisk produkt
Alla våra produkter är nya, autentiska och inte föremål för förfalskning. Varje produkt åtföljs av garanticertifikat och originalförpackning, och är föremål för strikta kvalitetskontroller innan frakt.
Vi finns i 8 länder
För att säkerställa snabbare och effektivare leveranser finns Kechiq på plats med olika kontor i flera delar av världen.
Verifierad partner
''Verifierad partner'' är en auktoriserad säljare av klockor, i besittning av en vanlig licens, som uppfyller de högsta kvalitetsstandarder som Kechiq kräver för produkter och tjänster. Varför visas inte säljarens namn? Vi visar inte säljarens namn för att undvika kontakter utanför plattformen. Att dina köp är säkra är det viktigaste för Kechiq. Endast genom att handla via Kechiq kan vi ta hand om dina inköp, dina betalningars säkerhet och hantera eventuella tvister med säljaren åt dig, vilket garanterar ett maximalt skydd för dig. När du köper från en verifierad partner
Skickas av Kechiq
Varorna som anges som
Delbetalning
Med Scalapay kan du dela upp betalningen av din klocka i 3 delar, delbetalningen godkänns direkt och du behöver inte betala någon provision.