Hittade du inte det du letar efter? Kontakta oss ›
Casio Cover Image

Utrusta dig med den senaste tekniken

Klockälskare förknippar bara namnet CASIO med klockor där teknisk perfektion och modern, originell design kombineras med genomtänkt funktionalitet.
CASIO är en av de första tillverkarna av digitalklockor som inte bara gör det möjligt att mäta tiden utan också att använda otaliga användbara tilläggsfunktioner för en mängd olika situationer.
CASIO-klockor: från klassiskt till högteknologiskt Sedan den japanska tillverkaren lanserade sin första digitalklocka 1974, som redan då hade mer än tio funktioner, har CASIO-sortimentet vuxit kontinuerligt.
Idag kan du hitta ett brett utbud av CASIO-klockor, kronografer och väckarklockor. Sortimentet sträcker sig från de enklaste väckarklockorna till radiostyrda väckarklockor, från sportklockor till vintageklockor, från klassiska modeller till ultramoderna solklockor som ständigt är synkroniserade med världens mest exakta klockor och vars batterier inte behöver bytas ut på flera år.
Tack vare användningen av högkvalitativa material som harts, rostfritt stål eller titan för höljet och bandet samt reptåligt mineralglas för handskyddet klarar de här klockorna även de tuffaste uthållighetstesterna. Många klockor i dessa kategorier är vattentäta och testade upp till 10 bar - i vissa fall upp till 20 bar - och är därför också en bra följeslagare för vattensporter. Nedräkning, stoppur, varvräknare, larm och kalenderfunktion är bara några av de funktioner som utmärker modellerna från dessa CASIO-sportmärken.
CASIO-kollektionen består av olika dam-, herr- och unisexklockor i ett brett utbud av färger, former och stilar. Det finns vintageklockor och klassiska digitalklockor samt analoga eller analoga och digitala klockor med olika funktioner.

Hej, välkommen! Ange dina uppgifter för att logga in på Kechiq
E-post
Lösenord Hämta
Har du glömt ditt lösenord? Oroa dig inte – ange din e-postadress för att hämta dina inloggningsuppgifter.
E-post
Hej, välkommen! Registrera dig på den bästa klockmarknadsplatsen
Vill du sälja med Kechiq? Registrera dig här
Namn
Efternamn
E-post
Bekräftelse av e-postadress
Lösenord
Plus Glasversicherung
Ett års förlängning av giltigheten utöver den tvååriga lagstadgade garantin.
Garantie Plus 1 Jahr
Presentpaket 'A rose for you' med lila och vitt papper och silverband för att slå in ditt paket självständigt hemma.
Anpassad gravyr
Service för att gravera en personlig text/datum på baksidan av klockan. Möjligheten varierar beroende på klockans märke och modell. Vi förbehåller oss rätten att göra en genomförbarhetskontroll i förväg. Om det inte är möjligt att gravera baksidan av den valda produkten, återbetalas graveringen.
Fullständigt skydd
Glas + 1 års garanti plus försäkring till ett specialpris bara för dig. Glasskydd: Inkluderar reparation av glaset om det går helt sönder under den tvååriga lagstadgade garantiperioden. Inkluderar reparation/utbyte av glas, hämtning och returtransport från servicecentret. Inkluderar inte reparation av repor, flisor eller andra skador som orsakats av att klockan tappats. Garanti Plus: 1 års förlängd garanti utöver den lagstadgade 2-åriga garantin
Behöver du mer information? Fyll i de obligatoriska fälten och skicka din förfrågan, så svarar vi så snart som möjligt.
Namn
Efternamn
Företagsnamn
Telefon
E-post
Ämne
Meddelande
Behöver du mer information? Fyll i de obligatoriska fälten och skicka din förfrågan, så svarar vi så snart som möjligt.
Namn
Efternamn
Företagsnamn
Telefon
E-post
Ämne
Meddelande
Rapportera det hittade felet
Namn: Produktkod: UPC:
Beskriv felet
Delbetalningar och säkra transaktioner
Vi erbjuder möjligheten att betala för köp i bekväma delbetalningar med Scalapay, utan någon ränta. Alla kreditkortstransaktioner garanteras också av PCI- och DSS-standarderna som involverar över 300 säkerhetskontroller.
2 års garanti
Alla produkter som är
Fri retur inom 100 dagar
Du har 100 dagar på dig att returnera produkten kostnadsfritt och utan extra fraktkostnader. Inom 14 kalenderdagar från leverans av produkten kommer återbetalningen att göras på samma betalningsmetod som beställningen behandlades med. Från och med den 15:e dagen kan produkten inte återbetalas, men en kupongkod med samma värde kommer att skickas som kan användas på Kechiq inom 12 månader från utfärdandedatum.
Ny och autentisk produkt
Alla våra produkter är nya, autentiska och inte föremål för förfalskning. Varje produkt åtföljs av garanticertifikat och originalförpackning, och är föremål för strikta kvalitetskontroller innan frakt.
Vi finns i 8 länder
För att säkerställa snabbare och effektivare leveranser finns Kechiq på plats med olika kontor i flera delar av världen.
Verifierad partner
''Verifierad partner'' är en auktoriserad säljare av klockor, i besittning av en vanlig licens, som uppfyller de högsta kvalitetsstandarder som Kechiq kräver för produkter och tjänster. Varför visas inte säljarens namn? Vi visar inte säljarens namn för att undvika kontakter utanför plattformen. Att dina köp är säkra är det viktigaste för Kechiq. Endast genom att handla via Kechiq kan vi ta hand om dina inköp, dina betalningars säkerhet och hantera eventuella tvister med säljaren åt dig, vilket garanterar ett maximalt skydd för dig. När du köper från en verifierad partner
Skickas av Kechiq
Varorna som anges som
Delbetalning
Med Scalapay kan du dela upp betalningen av din klocka i 3 delar, delbetalningen godkänns direkt och du behöver inte betala någon provision.