BETALNINGSMETODER

Payments

PayPal

PayPal tillåter alla som har en e-postadress att säkert skicka eller ta emot betalningar online. Paypal fungerar som ett vanligt konto: efter att du registrerat dig online och öppnat kontot kan du göra olika transaktioner. Det är möjligt att koppla ett kreditkort, ett kontantkort eller ett bankkonto till ditt PayPal-konto, utan kostnad. När PayPal väljs som betalningsmetod skickas användaren till en säker sida där e-post och lösenord efterfrågas. Vid denna tidpunkt dras beloppet från ditt PayPal-konto. För ytterligare information om godkända kretsar besök webbplatsen www.paypal.com.

Kreditkort

Vi accepterar betalningar med alla kreditkort. När du väljer att betala med kreditkort kommer du till 3D Secure-protokollet, det kostnadsfria skyddssystemet för dina onlineköp som utformats av de internationella betalningssystemen Visa (Verified by Visa) och MasterCard (SecureCode MasterCard). 3D Secure-protokollet låter dig förhindra all illegal användning av kortet samt undvika oönskade avgifter. Säljaren och konsumenten som är involverade i ett köp på Internet har inte möjlighet att verifiera motpartens verkliga identitet: detta skapar en möjlighet för nätbaserade bedrägerier, där illvilliga personer använder stulna kortnummer  (till exempel från betalningskvitton som slängts bort). De nya säkerhetsprotokollen kräver därför att konsumenten styrker sin identitet genom att i slutet av betalningen ange en säkerhetskod som skickas via SMS.

Banköverföring

Du kan göra betalningar via banköverföring i alla valutor.Betalningsuppgifterna meddelas vid tidpunkten för beställningen och kan variera beroende på faktureringsland. 

Scalapay

Scalapay är en innovativ betalningsmetod som gör att kunden omedelbart kan ta emot produkterna och betala bekvämt i 3 lika stora delar månadsvis. Tjänsten har inga extra kostnader för kunden om delbetalningarna betalas innan förfallodagen. För mer information, besök webbsidan på adressen: https://www.scalapay.com/it?gclid=CjwKCAjw9aiIBhA1EiwAJ_GTSohAZNNLANkbFzyAZxp5Pj3-U03opi3gNKW-iycQmTpXM11S1BxnJBoCS_sQAvD_BwE
Hittade du inte det du letar efter?
Telefon.+39 0421 1774911
Chatt Whatsapp

Hej, välkommen! Ange dina uppgifter för att logga in på Kechiq
E-post
Lösenord Hämta
Har du glömt ditt lösenord? Oroa dig inte – ange din e-postadress för att hämta dina inloggningsuppgifter.
E-post
Hej, välkommen! Registrera dig på den bästa klockmarknadsplatsen
Vill du sälja med Kechiq? Registrera dig här
Namn
Efternamn
E-post
Bekräftelse av e-postadress
Lösenord
Plus Glasversicherung
Ett års förlängning av giltigheten utöver den tvååriga lagstadgade garantin.
Garantie Plus 1 Jahr
Presentpaket 'A rose for you' med lila och vitt papper och silverband för att slå in ditt paket självständigt hemma.
Anpassad gravyr
Service för att gravera en personlig text/datum på baksidan av klockan. Möjligheten varierar beroende på klockans märke och modell. Vi förbehåller oss rätten att göra en genomförbarhetskontroll i förväg. Om det inte är möjligt att gravera baksidan av den valda produkten, återbetalas graveringen.
Fullständigt skydd
Glas + 1 års garanti plus försäkring till ett specialpris bara för dig. Glasskydd: Inkluderar reparation av glaset om det går helt sönder under den tvååriga lagstadgade garantiperioden. Inkluderar reparation/utbyte av glas, hämtning och returtransport från servicecentret. Inkluderar inte reparation av repor, flisor eller andra skador som orsakats av att klockan tappats. Garanti Plus: 1 års förlängd garanti utöver den lagstadgade 2-åriga garantin
Behöver du mer information? Fyll i de obligatoriska fälten och skicka din förfrågan, så svarar vi så snart som möjligt.
Namn
Efternamn
Företagsnamn
Telefon
E-post
Ämne
Meddelande
Behöver du mer information? Fyll i de obligatoriska fälten och skicka din förfrågan, så svarar vi så snart som möjligt.
Namn
Efternamn
Företagsnamn
Telefon
E-post
Ämne
Meddelande
Rapportera det hittade felet
Namn: Produktkod: UPC:
Beskriv felet
Delbetalningar och säkra transaktioner
Vi erbjuder möjligheten att betala för köp i bekväma delbetalningar med Scalapay, utan någon ränta. Alla kreditkortstransaktioner garanteras också av PCI- och DSS-standarderna som involverar över 300 säkerhetskontroller.
2 års garanti
Alla produkter som är
Fri retur inom 100 dagar
Du har 100 dagar på dig att returnera produkten kostnadsfritt och utan extra fraktkostnader. Inom 14 kalenderdagar från leverans av produkten kommer återbetalningen att göras på samma betalningsmetod som beställningen behandlades med. Från och med den 15:e dagen kan produkten inte återbetalas, men en kupongkod med samma värde kommer att skickas som kan användas på Kechiq inom 12 månader från utfärdandedatum.
Ny och autentisk produkt
Alla våra produkter är nya, autentiska och inte föremål för förfalskning. Varje produkt åtföljs av garanticertifikat och originalförpackning, och är föremål för strikta kvalitetskontroller innan frakt.
Vi finns i 8 länder
För att säkerställa snabbare och effektivare leveranser finns Kechiq på plats med olika kontor i flera delar av världen.
Verifierad partner
''Verifierad partner'' är en auktoriserad säljare av klockor, i besittning av en vanlig licens, som uppfyller de högsta kvalitetsstandarder som Kechiq kräver för produkter och tjänster. Varför visas inte säljarens namn? Vi visar inte säljarens namn för att undvika kontakter utanför plattformen. Att dina köp är säkra är det viktigaste för Kechiq. Endast genom att handla via Kechiq kan vi ta hand om dina inköp, dina betalningars säkerhet och hantera eventuella tvister med säljaren åt dig, vilket garanterar ett maximalt skydd för dig. När du köper från en verifierad partner
Skickas av Kechiq
Varorna som anges som
Delbetalning
Med Scalapay kan du dela upp betalningen av din klocka i 3 delar, delbetalningen godkänns direkt och du behöver inte betala någon provision.